Cégbemutató

2000 február. 2. án alakult Szabó és Társa Bt néven 100% magyar tulajdon és a mai napig is ezen a néven van jelen az építőiparban. A cég létszáma 7-10 fővel dolgozik.

Az építőiparban a cég saját beruházással és generál kivitelezéssel is foglakozik az ehez szükséges gépesítés rendelkezésre áll, így nem kell bérelni és nem megy az idő várakozással, és a jelenlegi helyzet, ami kialakult így ez minket nem érint, folyamatos raktár készlet. Homlokzati állvány, födém zsalu, árokásó, bobcat, gépi vakolás, benzines betonsimító, vibró gerenda, anyagtovábbítók és számos kőműves munkákhoz szükséges szerszámok és gépek. Folyamatos fejlődés és a piaci igények figyelembe véve teszi minden napi munkálatok során.

Az elmúlt 17 évben a cégben, mint cégvezetőként nem kis energiát fektetve, hogy a piacon megismerjenek és a referencia munkánk is azt igazolja, hogy ebben az iparban kell dolgozni, mert, van igény a normális és a jó kivitelezésre, megbízhatóságra. Az általunk elvégzett kivitelezéseknél a megrendelőkkel jó kapcsolatban vagyok és tovább viszik jó hírünket.

A cég az építőanyag beszerzést évek óta leszerződött, állandó megbízható partnerekkel végzi, így időben megérkezik a szükséges anyag, és nem kell attól tartani, hogy csődbe megy, biztos anyagi háttérrel rendelkeznek.

A szakipari munkákat alválokozókkal készítettem, akik folyamatos és jó minőségben végzik el a rájuk bízott munkákat. Festés, Burkolás, Villanyszerelés, Gépészet.

Az építőiparban nagyon nagy a konkurencia és kerestem olyan piaci rést, amit nem mindenki készít, így találtam ra az önterülő aljzat készítésére Baumit Alpha 2000 termékre 2009 be. Kevés anyagról tudom elmondani, mint szakember 23 éves tapasztalattal a hátam mögött hogy ez az anyag igazi XXI. századi. Gyors és pontos. Az elmúlt 8 évben ebből az aljzatból elkészített úgy 40,000,- m2, ami már elég bizonyíték arra, hogy megbízhassanak ebben a technológiában. Nincsen, szükség aljzatkiegyenlítésre nem zsugorodik, sima a felület nincs utókezelésre. Elektromos fűtésre telepítünk aljzatot leszerződött partnerünk többek között: Infrahőkép Kft, Caleo Kft, Tisza Kft.

Amibe nagy segítséget kaptam a Baumit Kft től és a mai napig az egyűt működés maximálisan meg van, mint partnerben, Jó kapcsolt, folyamatos konzultáció tapasztalat, és ha probléma merül fel így gyors reagálás, hogy az ügyfél minél jobban meg legyen elégedve, az általunk elkészített munkával.

Sokat gondolkodtam azon hogyan lehetne egy frappáns nevet kitalálni, ami nem nagyon bonyolult és a minden napjainkban jelen van és valahol minden építtető erre vágyik, ne kelljen aljzatkiegyenlítőt vásárolni horror pénzért, természetesen a gyártók örülnek ennek, mert ezért készítették ezt a terméket, amikor egy fázisban el lehet készíteni így jött az ötlet / Jóbeton.hu/ ezen a néven lehet minket megtalálni.

Ha kell egy jó beton.

Szabó Árpád

Cégvezető.

Kérje ajánlatunkat!

Az ajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel! Ráadásul a Jóbeton a munka megkezdése előtt ingyenes műszaki felmérést végez! Ne habozzon!

Árajánlatot kérek +36 30 966 5717