Homlokzat hőszigetelése

Kiemelt partnerünk a Baumit.

 

Vállaljuk családi házak, közintézmények homlokzati hőszigetelési munkálatainak elvégzését.

Homlokzati hőszigetelési munkákat minden esetben előzetes helyszíni felmérés és kalkulációk elkészítését követően tudunk vállalni.

Homlokzati hőszigetelési munka menete

Ingyenes, előzetes helyszíni felmérés és igények egyeztetése

Ingyenesen ellátogatunk a munkaterületre és egyeztetve a terveket, elképzeléseket felmérjük a munkát.

Falfelületek előkészítése

Az épület falfelületeit a homlokzatszigetelési munkálatok előtt elő kell készítenni. Új épületek esetében ez a művelet kimerül az esetleges portalanításban. Azonban már meglévő, vakolt falfelületek esetében a házfalon lévő esetleges zavaró elemeket, kiálló tárgyakat el kell távolítani, az esetlegesen omladozó, laza vakolatot le kell kaparni majd portmentesíteni a felületet.

A meglévő már esetlegesen új ablakokat le kell takarni, hogy megóvjuk a homlokzati szigeteléssel járó esetleges sérülésektől, portól.

Kezdőprofil felrakása

A kezdőprofilt fel kell tenni, hogy minimálisan 30cm lábazati magasság megmaradjon.

A kezdőprofil szintezése kiemelten fontos.

Szigetelőlapok feragasztása

A szigetelőlapokat a bekevert homlokzati ragasztóanyag segítségével szakszerűen felragasztjuk a falfelületre. A lapok ragasztását minden esetben a kezdőprofilnál indítjuk és hézagmentesen kötésben illessztjük egymáshoz. A szigetelőlapokat a kötési pontoknál és az illesztéseknél összecsiszoljuk az egyenletes felület érdekében.

Rögzítés – dűbelezés, élvédőzés

A felragasztott lapkat speciálisan erre a célra gyártott dűbelekkel rögzítjük a falfelülethez. Az éleket élvédők felrakásával óvjuk meg az esetleges élsérülésektől.

Háló feltétele

A falfelületre felvisszük a ragasztót és még a nedves anyagba függőleges csíkokban beágyazzuk az üvegszövet hálót. A hálók átfedésének legalább 10 cm-nek kell lennie. A nyílászárók körüli területen dupla hálózás ajánlott.

Alapozás

A színezés előtti alapozás felkenését követően legalább 24 órát várni kell a száradásra.

Színezés

Felhordásra kerül a kiválasztott színezőanyag. A szín kiválasztásánál erősen ajánljuk, hogy minta alapján válasszanak és minden esetben szabad fénynél nézzék meg a színmintákat és ezek alapján történjen meg a kiválasztás.

 

Homlokzati szigetelés kapcsán bármilyen kérdése merül fel keressen minket elérhetőségeinken.

Kérje ajánlatunkat!

Az ajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel! Ráadásul a Jóbeton a munka megkezdése előtt ingyenes műszaki felmérést végez! Ne habozzon!

Árajánlatot kérek +36 30 966 5717