Önterülő Aljzat készítése

Kiemelt partnerünk a Baumit.

 

A legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő önterülő aljazok készítését vállaljuk már több mint 17 éves tapasztalattal.

Önterülő aljzat készítésében nagy tapasztalatot szereztünk, speciális gépünk segítségével az estrich betont tükör sima felületüre tudjuk leteríteni. Garantáltan milliméter pontosságon belül marad a szinteltérés, gyakorlatilag tükör felület készül.

Ezt a magas minőséget speciális terítő gépünk és egy minőségi anyag, az estrich beton segítségével tudjuk kivitelezni.

Mit kell tudni az estrich betonról?

Az estrich beton alatt egy speciális aljzatbeton réteget értün, ami általában 2-12 centiméter vastagságú. Ezzel a speciális anyaggal aminek rendkívül jó a terülő képessége és olyan összetételű anyagokat tartlamaz, amivel egy speciális gép és leterítési eljárás alkalmazásával tökéletesen sík padlót lehet készíteni.

Estrich beton padló alkalmazása, alkalmazási területei

Az estrich betonozás helyszínét minden esetben előzetesen felmérjük! A felmérés oka, az, hogy megvizsgáljuk a helyszínt, hogy a használatos terítési technológia a helyszín sajátosságait figyelembe véve elvégezhető-e.

Az estrich beton alapú önterülő aljzat használatának nincsenek felület korlátai, a gyakorlatban a kisebb lakások, helyiségek mellett az akár több száz négyzetméteres családi házak és több ezer négyzetméteres közületek, üzemek, bemutató termek önterülő aljzatának kialakítása esetében is lehet használni.

Az estrich beton aljzat padló tökéletes és sík felületet biztosít különféle burkolatok számára ( járólap, parketta, padlószőnyeg vagy akár PVC.

Gyors munkavégzés, tökéletes eredmény – ráadásúl nem drága!

Az estrich önterülő beton leterítése kiforrott technológiánknak és speciális terítő gépünknek köszönhetően gyorsan elvégezhető. Akár több száz négyzetméternyi tökéletesen sík aljzatot is képesek vagyunk egy napon belül kivitelezni.

A hagyományos eljárásokhoz képest a sokkal gyorsabb és pontosabb munkavégzés árban is gazdaságosabb.

Estrich önterülő aljzatbeton előnyei:

  • minőségi alapanyag, ami önterülő tulajdonságú
  • speciális gép, ami homogén anyagkeverést és leterítést eredményez
  • kifogástalanúl egyenes padló
  • gyors akár napi több száz négyzetméter is leteríthető
  • nem igényel utógondozást, locsolást mint a hagyományos betonpadló
  • gazdaságos

Ingyenes felmérés önterülő aljzatbetonozás előtt

Ingyenesen konzultáció és helyszíni felmérést tudunk biztosítani, amennyiben szeretné otthonában, vállalkozásában alkalmazni az önterülő esctrich betonos technológiát.

 

Kérje ajánlatunkat!

Az ajánlatkérés nem jár semmiféle kötelezettséggel! Ráadásul a Jóbeton a munka megkezdése előtt ingyenes műszaki felmérést végez! Ne habozzon!

Árajánlatot kérek +36 30 966 5717